Saturday, June 20, 2009

Zile ciudate....


12345678
abcdefgh

Sunt zile pe care le crezi complet si ireversibil ghinioniste. Sa zicem ca am un prieten care trebuia sa ajunga cu un alt prieten din punctul A in punctul G, apoi in punctul H.
Bineinteles, este totul ipotetic.

Evident, ca problema sa aiba sens, au plecat intr-o zi care parea o zi plina de ghinion.
Deplasarea se va face cu Regia Autonomă de Transport.

Primul transport in comun era nume-de-cod "11", pe care nu l-au asteptat chiar foarte mult. Insa au ajuns in punctul B, unde au pierdut transport in comun cu nume-de-cod "222". Au inlocuit cu nume-de-cod "222 - b", apoi cu nume-de-cod "222 - c", apoi au mers putin pe jos, pana la nume-de-cod "44". In cele din urma au ajuns la ce-a de-a doua intersectare cu "222", care era transportul cu care ajungeau cel mai bine la destinatie. Insa, pentru a doua oara, acesta a trecut pe langa ei.
Pentru unul din prietenii mei trebuia sa ajunga rapid in punctul H, a preferat ca in punctul F sa se desparta de celalalt prieten (trecand si prin punctul E), ca apoi sa se reintalneasca in H.
Mijlocul de transport in comun nume-de-cod "666 - a" nu s-a lasat asteptat, fiind luat de prietenul care a scurtat drumul, spre deosebire de nume-de-cod "666 - b".
Ajuns in punctul G, prietenul nr. 1, a descoperit ca a prelungit drumul degeaba, deoarece obiectul pe care il cauta nu fusese livrat pentru el.


Concluzia problemei este inca nerezolvata.
Cineva a spus ca orice nu iti poti explica este o minune. Doar ca el nu era cea mai inteligenta persoana (dar avea suflet mare).

Pe scurt, cele 2 persoane trebuiau sa ajunga intr-ul loc, pe care l-am numit G, apoi in cel mai scurt timp in alt loc, H. Doar ca au facut un ocol, din cauza RAT-ului.
Eu nu imi explic de ce pentru drumul care ducea spre pachetul inexistent totul punea bete in roate, fapt care sa se opreasca brusc.


Pentru rezolvarea problemei se da nota 10.

No comments: