Tuesday, September 8, 2009

Diferite tipuri de proşti...

Şi nu există degeaba vorba, "daca nu e şi fudul, prostul nu e prost destul".

SITUAŢIE:
Capăt Nicolae Bălcescu (continuare la Magheru), intersecţie cu Ion Câmpineanu (străduţa aia unde semaforul permite să treacă maxim 6-7 maşini pe verde), apare şi culoarea verde la semafor, (teoretic) prima maşina era un tracton lucios, cu o tânără prostuţa la volan. În spate, o haită de maşini furioase, care claxonau disperate. În faţă, un jegos de la rutiera, care vine cu o falcă în cer şi una în pământ, că "din cauza voastră, că nu plecaţi (sau probabil dacă ar fi scris, "pleca-ţi") când se dă verde, se blochează
circulaţia.
Saraca tânără prostuţă, chiar s-a pierdut, şi nu ştia ce să facă, şi prin urmare, a claxonat şi ea. Oarecum din fericire, în acelaşi timp a intervenit un muncitor de la clădirea de lângă, sau un paznic de parcare, nu ştiu sigur, care o dirija să ocolească problema.

PROBLEMA:
Un dobitoc şi-a parcat masina în plină bandă, la capatul lui Ion Câmpineanu, după semafor, nici macar cu avariile puse. Regret ca nu am fotografiat, (dar am găsit o alta variantă).

Eu totusi nu înteleg de ce boul ăla a venit să ţipe la ea, chiar dacă nu a avut simpla viteză de reacţie, să depăşească singură şi neîndrumată maşina din faţă. Soluţia dorită era chemarea unei maşini de tractări (cough -hoţi- cough).

No comments: